Καταστήστε την επικοινωνία πιό γλυκιά!

Αρχική Σελίδα

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ενότητα κορωνών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ενότητα κορωνών για τις πωλήσεις
Έχω λάβει τις πρώτες 10 μονάδες BRCP. Έφθασαν εδώ στη καλή φόρμα. Είμαι ευχαριστημένος από τις πρώτες 10 μονάδες. Να φανεί προς τα εμπρός το υπόλοιπο 190 μονάδες.

—— Σημάδια

Ευχαριστίες για τη σύστασή σας σχετικά με το τοποθετώντας πλαίσιο κορωνών. Το πραγματικό υλικό ανοξείδωτου με την καλύτερη τιμή καθιστά τον πελάτη μας πολύ ικανοποιημένο.

—— Muhammad

AMP σας TYCO picabond οι συνδετήρες που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες τηλεπικοινωνιών του Ιράν άριστες, ο πελάτης μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα.

—— احمد عبدالله

Έχουμε εργαστεί με Melontel πάνω από 5 έτη, όλα πηγαίνουν καλά και μου φέρνετε περισσότερη επιχείρηση. Ο άριστος προμηθευτής 100% συστήνει. Ευχαριστίες, Ben.

—— Λιάνα

Είμαι Online Chat Now

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd
Εργοστάσιο Εργοστάσιο Εργοστάσιο ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Εργοστάσιο ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MELONTEL
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5 million-10 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
No. of Production Lines:: 4
No. of R&D Staff:: 10-15 People
OEM Services Provided:: Yes
Factory Size (Sq.meters):: 5,000-10,000 square meters

Co. ΕΠΕ, καθιερωμένο in1995 εξοπλισμού επικοινωνίας Melontel Ningbo, που βρίσκεται σε Ningbo, το 2$ο μεγαλύτερο λιμάνι στην ΚΊΝΑ. Το Melontel είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος στα προϊόντα οπτικών ινών/δικτύων/τηλεπικοινωνιών μια κάλυψη άνω των 6000 τετραγωνικών μέτρων και μελών προσωπικού άνω των. της καθιέρωσης 180 με το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, το τμήμα παραγωγής, το τμήμα πωλήσεων και την αποθήκη εμπορευμάτων.

 

MELONTEL έχει καθιερώσει ένα αποδοτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης βασισμένο στην πολιτική «του καθήκοντος και η ευθύνη» να κάνει να κάνει άριστο products.MELONTEL έχει περάσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης。 ISO9001Στην πορεία της δημιουργίας και της καινοτομίας, daye έχει αφιερώσει στην Ε&Α των νέων προϊόντων, διαφοροποιεί τη σειρά προϊόντων από τις ενιαίες ποικιλίες στη σειρά και πολλών χρήσεων.

 

Έχουμε συμμετάσχει στην ανάπτυξη Shenzhou 11 το διαστημικό σκάφος ως προμηθευτή πρώτης ύλης της αεροδιαστημικής εταιρίας επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας.

 

Τα κύρια προϊόντα μας φέρνουν την επιχείρηση συσχετίζονται με το σύνολο τηλεγραφώντας το σύστημα, όπως το DP δικτύων και διαγώνιος-συνδέουν τα γραφεία, τα στοιχεία και τη φωνή (επιτροπή μπαλωμάτων, γρύλος βάσεων, προστάτης, διαχείριση καλωδίων), το σύστημα ενότητας, τα εργαλεία δικτύων, και επίσης τα καυτά προϊόντα στη οπτική ίνα, όπως την επιτροπή μπαλωμάτων, που συνδέει τα στοιχεία, τα εργαλεία οπτικών ινών και άλλα εξαρτήματα εγκαταστάσεων.

 

Η επιχείρηση κερδίζει την αναγνώριση πελατών και λαμβάνει συνεχώς τις διαταγές όλο το χρόνο στην παραγωγή.

Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ben

Τηλ.:: 86--15669228711

Φαξ: 86-574-63830111

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)